måndag 28 maj 2012

28/5

Har varit en väldans massa varma dagar, i dag är den första dagen på länge som solen inte bränner redan åtta på morgonen ;) (nästan utan att överdriva ) Vi har gjort massa saker hela dagarna, vi har varit i Karlstad o shoppat avslutningskläder till barnen, varit på Fastingen i Kristinehamn med Älva och hennes vän Lisa.. vi har legat o latat oss på stranden, jag har övningskört, vi har grillat, ja, säkert massa mer saker som ja har glömt nu.. :) Har kusinen Sara här på besök, hon har sovit här två nätter hittills... så då har de ju såklart blivit lite skräckfilm och massa prat långt in på småtimmarna ;)
Älva har färgat sitt hår för första gången i sitt liv!! : D Hon är så stolt och glad så de finns inte ord för det! Och inte valde hon någon diskret färg heller.. nä nä... LYSRÖD!!! haha.. Jag var livrädd för hur resultatet skulle bli, men de vart jättevackert!! Hon har ju så otroligt långt och tjockt hår, som dessutom är självlockigt längre ner.. så de vart väldigt effektfullt ;) Tycker att de är lite tidigt att börja färga hår ja... men hon har tjatat i över ett år nu.. Och efter att Sara berättade om sin färgning då hon var liten så gav jag väl efter ;)
Men som sagt, det vart jättefint.. får väl kasta ut en bild sen ;)
Här är en bild på ungefär vilken färg det är:
Tjusigt värre.. :)

Idag kommer lille-man hem..  :) Då blir de full rulle igen!! :)
Och idag har ja massa myndighets-tråk.. massa telefon-köer och annat sådant spännande..
Sen blir de stan för att fixa Sara ett kort till sitt körkort... kan ju vara på tiden då hon har haft körkort i lite över 6 månader redan ;) haha..

Älvas scout-läger är nu bokat med.. en dag efter skolavslutningen så drar hon i väg.. i 6 hela dagar!! Ska bli spännande att se hur de går... om hon längtar hem så mycket att hon avbryter o åker hem... eller om ja saknar henne så mycket så att jag faktiskt åker o hämtar henne! haha.. nej då... men gud vad spännande för henne.. nästan så ja önskar ja var liten så ja fick hänga på ;)

Lägenhetsstäd näst på schemat!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar